Lucrari realizate de Decoratii Reabilitari Rustice S.R.L. - Reforme Rustice, Decorații Reabilitări fațade

Decorații Reabilitări Rustice

Du-te la conținut

Lucrari realizate de Decoratii Reabilitari Rustice S.R.L.

Expozitie Refena
Reabilitare Garaje
Baie rustica Villava
  • Casa ta, stilul tău. Atât construcția, cât și reabilitarea casei dvs. cu piatră reprodusă vor fi realizate în funcție de stilul preferat.
  • La restaurarea caselor cu piatră reprodusă ne concentrăm pe personalizarea restaurării , astfel încât să fie un spațiu adaptat pentru tine.
  • Saneați, impermeabilizați, izolați. Ei sunt pilonii oricărei reforme. Sunt soluții care nu sunt la vedere, dar pentru ca reformele să aibă condiții de mediu adecvate, acestea trebuite să fie pregătite anterior..
  • Trebuie să uităm de finisajele netede și perfecte pe care le căutăm în casele urbane. O casă cu finisaje rustice are nevoie de aromă și să fie autentică. Prin urmare, atunci când decideți cum doriți să fie pereții casei dvs. rustice, optați pentru finisaje neregulate, de exemplu, în tencuieli.
  • Renovările noastre interioare și exterioare rustice sunt complet personalizate, pentru a se adapta la ceea ce doriți.
  • Găsiți-vă inspirația printre diferitele lucrări rustice pe care vi le prezentăm.
Decoratii
             Reabilitari
     Reforme
                              Rustice
  • Stilul rustic este unul dintre cele mai apreciate în materie de decor. Reiese din esența însăși a caselor de țară: caldă, naturală, la țară. Odată cu trecerea timpului, această tendință decorativă a evoluat și astăzi interioarele caselor rustice nu renunță la nevoile impuse de vremurile care curg.
  • Când ne gândim la decorarea în stil rustic, în curând vom găsi interioare, cu lemnul și piatra ca protagoniști în arhitectură și cu mobilier și accesorii antice. Cu toate acestea, și deși aceste baze sunt încă valabile, casele rustice au încorporat materiale și concepte noi.
  • Casele de țară sunt legate de peisajul în care sunt amplasate. Acea armonie în construcție și în aspectele arhitecturale este fundamentală pentru a-i înțelege esența. O casă dintr-un oraș  nu este aceeași cu o fermă  sau  o casa de la țară . Cu toate acestea, se pot distinge anumite caracteristici care se potrivesc, în special în interior. Ele sunt cheile noului decor  rustic.
  • Una dintre cheile stilului rustic este utilizarea materialelor naturale ca bază, nu numai pentru decorare, ci pentru arhitectura clădirilor în sine. Casele de astăzi împărtășesc utilizarea lemnului cu cele de altădată, de exemplu, pe podele și tavane. Grinzile și plăcile continuă să aibă lemnul ca element stelar și, de asemenea, tâmplăria.
... mergi la Contact
     ... inapoi la Semineuri
               Galeria
Înapoi la cuprins