Terase realizate por Decoratii Reabilitari Rustice S.R.L. - Reforme Rustice, Decorații Reabilitări fațade

Decorații Reabilitări Rustice

Du-te la conținut

Terase realizate por Decoratii Reabilitari Rustice S.R.L.

Terasa Marcilla
Terasa -Pridvor Orkoyen
  • Pridvorul este un element structural foarte obișnuit în casele cu vreme caldă, cum ar fi zona mediteraneană și este diferit de pergole, care sunt spații doar pentru a crea umbră.
  • Pe lângă faptul că are o importanță capitală în ceea ce privește arhitectura casei și atmosfera decorativă, este un loc care vă permite să fiți în aer liber și să vă bucurați de natură. Din acest motiv, se consideră că un pridvor este încă o cameră a casei, posibil mai folosit decât oricare altul. În acest sens, decorarea sa este de bază.
  • Puteți să-l închideți parțial pentru a-l proteja de vânt sau ploaie și, de asemenea, să vă bucurați de el în anotimpurile din afara verii.
  • Este important să se studieze locația și proiectarea în raport cu locuințele pentru a atinge un obiectiv practic în utilizarea sa.
Pridvor Aruabarrena
  • În funcție de climatul locului, soluțiile constructive vor fi diferite, deoarece acestea au un impact direct asupra întreținerii și duratei lor.
  • Pridvorul din lemn sau piatră, cu gresie sau grinzi vechi, sunt spații în care puteți așeza un spațiu de locuit protejat cu posibilități de a-l echipa și de a vă bucura de exterior chiar dacă plouă.
  • Stilul dvs. va fi definit de materialele pe care le utilizați și ar trebui să luați în considerare păstrarea consecvenței cu restul casei. Dacă este de stil rustic, puteți utiliza stâlpi de lucru sau lemn și pentru pavajul de ardezie sau dale.
  • Acoperișul său trebuie să aibă o pantă asemănătoare cu cea a casei, deoarece este un volum deschis care poate fi văzut din exterior și, prin urmare, trebuie armonizat cu restul casei, adică trebuie tratat ca un întreg.
... mergi la  Seminee
           Acasa
       ... intoarce-te la  Ziduri de piatra
               Galeria
Înapoi la cuprins